Ahad, Ogos 15, 2010

Omiya nama gitar baru aku. Seagate nama HDD aku.

Waklu ..

Balik keje td aku singgah Aziz Cafe nk tapau mertabak. al-maklumlah aku ni penggemar mertabak yg sejati. dr mertabak zainal, mertabak hasan, mertabak pilah, juaseh, bahau, serting sume aku balun. mentadak mentadu je aku tak balun. sambung balik td. aku singgah nk beli mertabak ayam 2 bungkus. time tu aku sorang je kat kedai tu. org lalu lalang pndang je aku. ingat aku tak pose ke ape? dering semcm lak. lantak la nk pikir ape pon kn. sadenli ade pakcik dtg kdai tu. "Anne! mee goreng satu!!".........

eiii.. abah ade kat blakang plak. jap tnggu dia beredar..
(sambil minimize blog)

Ok dh. fuh. bkn ape kang dia baca ckp aku merepek la ape la. leceh nk dgr. hahaha. ok sambung balik citer td. lps order pakcik tu pn duduk la. yg buat mee goreng kedai ni plak muka toye je. dr dulu aku peratikan dia ni. muka mintak penyepak (hope korang dpt bayangkn mcm mne) hahaha. jahat tul ckp dia mcm tu kan. tp mmg betul, mse oder, mse anta mknan, mse buat mee, mse uli roti, mse bayar. muka toye nk mampus. tp aku rasa mmg muka dia mcm tu. so aku simpan dlm hati je la. wlupn dia mintak penyepak, aku xde la bagi. aku masih siuman.

Ok sambung citer td. klung klang klung klang mee pakcik tu pon siap. mertabak aku lum siap lg sbb bru ni buat. lmbat ckit. lepas anne tu tapau mee pakcik tu aku dgr pakcik tu ckp "Allah.... ekau bungkuih ko?? den nak mkn sini la!" mak ai pakcik. terkejut eden pakcik. aku berkata dlm hati. aku nk pndang muka pakcik tu tp aku segan. tah la. aku tak salah tp aku segan, malu nk pandang muka dia. Anne tu ckp "Org islam tak boleh mkn sini bulan puasa la uncle". pakcik tu plak membebel2 mrh anne tu. anne tu plak buat muka toye dia jer. nsb bek pakcik tu x shoot muka dia. adoi pakcik.. dh tua pn masih tak puasa? dh tu xde segan pilu malu ke hape ckp mcm tu. adeh... tak lama pastu mertabak aku siap. lps bayar aku pon blah. pakcik td tah mne ilang tatau. sambil aku nyanyi lagu Untukmu - Feminin (sebab lagu tu last aku dgr seblom aku kunci makmal td) aku pon beredar pulang..~

*iklan cadbury yang baru tu klaka kan? yang bulu kening berjoget tu.

2 ulasan:

  1. cito eh takdo kono mngono ngn tjuk pn,hohoho..

    BalasPadam
  2. hahaha. sajo yo

    BalasPadam